MCDONALD'S ENSCHEDE WOONPLEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 687 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Enschede Woonplein. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 18:57 Ze vergeten altijd de saus
7 jul 2024 om 15:37 Best Big Mac I've had in many years and delivered with care!
6 jul 2024 om 15:13 Surprisingly good for a McDonald’s
4 jul 2024 om 20:41 First time I had McDonalds in years and the first time I had it delivered to me. It was as much one can expect from McDonalds. The fries where soggy but everything else was great. The rider was quick and polite.
30 jun 2024 om 13:39 goed
29 jun 2024 om 19:07 Ik kan helaas geen 0 sterren geven. Wat slecht zeg elke keer maar weer steeds een incomplete bestelling, de ene keer geen saus de andere keer mist er een burgen en dan heb je alleen drinken. Dat is toch niet normaal! Ik bestel hier nooit meer!!
29 jun 2024 om 5:50 Zoveelste keer dat ze wat vergeten. Telefonisch niet bereikbaar. Andere mcdonalds gebeld in de stad of hun de bestelling compleet wilden maken en dit werd geweigerd.
28 jun 2024 om 22:00 Het eten was koud, de patat slof, de kipnuggets koud. Ik had 2 happymeals besteld waar ik alleen het drinken en de appel stukjes van heb gekregen . Never again…
28 jun 2024 om 18:18 De bestelling was niet compleet er ontbrak een cola
28 jun 2024 om 14:48 goed
27 jun 2024 om 21:47 Friet was helaas niet gaar, heel erg slap; rest was goed.
24 jun 2024 om 21:37 Ik had om 16.00 besteld en wou t om 17.00 ontvangen. Dat werd echter 17.30 . Super leuk als je op tijd staat! En wederom slappe patat net als vorige keer