MCDONALD'S WOONPLEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 650 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Woonplein. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 14:55 goed
13 apr 2024 om 21:07 Slecht eten was koud
10 apr 2024 om 20:03 slappe te zoute friet. geen mayo, hamburger koud, quarter pounder koud = vraag me af of dit soort voedsel wel geschikt is voor bezorging
3 apr 2024 om 8:39 Aardige bezorger, eten was ook goed, patat kon misschien iets warmer maar de was gewoon prima!
1 apr 2024 om 19:35 Het eten was koud. De milkshake zat gewoon bij de patat in een zak. Normaal zit dit appart. We hadden kipnugets besteld maar kregen een hamburger. Vannhet moment dat er werdngemeld uw bezorger is onderweg suurde het nog 30 min voor deze vertrok.
28 mrt 2024 om 16:57 Slecht, het kwam koud aan en ik woon op 2 min afstand. Toen hèb ik bericht gestuurd dat het koud was. En ik zou compensatie via een e-mail. En deze e-mail is ook niet binnen gekomen
27 mrt 2024 om 21:49 Friet koud en geen rietjes
26 mrt 2024 om 21:59 Alles was clompleet, warm en hele fijne, nette bezorger. Erg tevreden!
24 mrt 2024 om 22:01 food arrived cold and with a whole big mac burger missing!!!! Upon trying to reach out to Mcdonalds by call got responded with a very rude employee who didn't even listen to to my problem and just hung up, scumdogs
22 mrt 2024 om 1:15 Bezorger was super snel nog niet eens een half uurtje en hij was er al . Geen een druppel gemorst . En het eten was lekker . Compliment
20 mrt 2024 om 20:48 We hebben 2 uur moeten wachten voordat we onze eten kregen en het was ook nog niet eens compleet. En als je er heen wil bellen, bel je naar een heel ander bedrijf. Beetje jammer weer.
20 mrt 2024 om 19:54 Duurde schandalig lang bezorger fietst heel Enschede door op de tracker en alles was koud en slap en niet te vreten meer !!!! 1 ster omdat de bestelling wel klopte applausje voor dat